Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی حیدری دیشب در دومین گفت وگوی تلویزیونی با مردم چهارمحال و بختیاری از شبکه استانی جهان‌بین گفت: دولت سیزدهم در سال نخست فعالیت خود اصلاح اقتصادی را اجرایی و مبلغ یارانه را چند برابر کرد تا مشکلات قشرهای آسیب‌پذیر کمتر باشد.

رییس‌جمهور و دولتمردان برای اجرای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها با هدف مبارزه با احتکار و حذف فاصله طبقاتی آبرو گذاشتند اما برخی افراد نگاه سیاسی به موضوع داشتند و نجات ایران را در اولویت کاری ندانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس‌جمهور تلاش کرد تا با افزایش یارانه‌ها، اقتصاد ایران را از آسیب‌های جدی‌تر و بهره‌مندی بیشتر بیگانگان نجات دهد تا کمترین آسیب به قشرهای ضعیف وارد شود.

رسانه‌های گروهی، صاحب‌نظران و اقتصاددانان مزیت‌های این طرح را برای مردم تشریح تا افراد سودجو نتوانند برای احتکار اقدام کنند.

بیشتر بخوانید

تشدید نظارت بر بازار چهارمحال و بختیاری با ۲۷ تیم نظارت و بازرسی

افرادی سودجو که بیشترین بهره را از یارانه‌ها داشتند، با اجرای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها نسبت به فضاسازی و برخورد با آن اقدام کردند؛ نیروهای امنیتی، انتظامی و بسیج کمک کردند تا با شناسایی سودجویان، نگذارند بیگانگان و جریان نفاق موج‌ سواری کند و به اموال عمومی آسیب بزند.

برخی از این افراد شناسایی شده که با سرویس‌های اطلاعاتی بیگانگان همکاری داشته‌اند.

هم‌ اکنون آرامش مطلوب در چهارمحال و بختیاری حاکم است و برای اجرای بهتر طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها در استان بازدیدها و نظارت‌های مستمر از بازار انجام و کالاهای اساسی به‌ وفور در بازار تامین و توزیع شده است.

دولت تلاش کرد تا با افزایش مبلغ یارانه‌ها برای قشرهای آسیب‌پذیر، این موضوع را جبران کند و اکنون علاوه بر وفور کالاهای اساسی در بازار، نظارت‌ها به‌منظور جلوگیری از احتکار افزایش یافته است.

۱۵ میلیون نفر از کشورهای همسایه، از یارانه‌ها دولتی ایران بهره‌مند بودن و اجناس یارانه‌ای به این کشورها قاچاق می شد.

تلاش می‌شود طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها با موفقیت اجرا شود تا عدالت در توزیع یارانه‌ها با هدف برقراری عدالت اجتماعی و بهره‌مندی مردم از حقوق خود مورد توجه باشد.

در همین راستا قرارگاه تنظیم بازار در استان به‌صورت روزانه تشکیل و از بیشترین ظرفیت‌ها برای انجام نظارت‌ها بهره‌گیری می‌شود.
مردم نسبت به معرفی محتکران و سودجویان اقدام کنند تا برای رفع مشکلات موجود با آنان برخورد جدی و قانونی شود.

حیدری در بخش دیگری از سخنان خود به جذب ۷۵ درصدی اعتبارات سال ۱۴۰۰ چهارمحال و بختیاری تاکنون اشاره کرد و گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال تعهد مالیاتی این استان در بودجه ۱۴۰۱ بخشیده شد.

۷۰۰ طرح نیمه‌تمام برای تصویب اعتبار در سفر آینده رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است؛ در سفر آیت‌الله رئیسی به استان از ظرفیت کارشناسان و صاحب‌نظران بهره‌گیری می‌شود تا تمامی شهرها و روستاهای مهم این استان به‌صورت عادلانه از مصوبات سفر دولت سیزدهم به بام ایران بهره‌مند شوند.

هیات‌های اندیشه‌ورز در حوزه‌های مختلف استان تشکیل و فعال شده است؛ در سفر رییس‌جمهور به بام ایران به اندازه ۱۵ سال اعتبار عمرانی استان مصوب شده است که در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ اختصاص می‌یابد.

با حضور معاون اول رییس‌جمهور و مدیران عامل بانک‌ها قرار شد امسال و سال آینده ۸۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات با هدف کاهش نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری پرداخت شود.

با تصویب اعتبارات مطلوب، بخش عمده طرح‌های آب استان در حوزه‌های آشامیدنی، صنعت و کشاورزی امسال بهره‌برداری می‌شود.

تامین آب پایدار از راهبردهای اصلی مسئولان چهارمحال و بختیاری است؛ با برداشت آب از رودخانه‌ها و سدها و اجرای شبکه انتقال می‌توان مشکلات آب پایدار استان در بخش‌های آشامیدنی، کشاورزی و صنعت را تا ۲ سال آینده رفع کرد.

اعتبار لازم برای توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای استان پیش‌بینی و ۲۰ هزار میلیارد ریال برای تکمیل و بهره‌برداری راه‌آهن شهرکرد اختصاص داده شد.

توجه به توسعه مناطق روستایی ضروریاست؛ بسیاری جاده‌های چهارمحال و بختیاری امسال و سال آینده تکمیل و بهره‌برداری می‌شود و زمینه خروج انسان از بن‌بست فراهم خواهد شد.

وجود ۲ میلیون راس دام در استان زمینه توسعه بخش کشاورزی مکانیزه و توسعه کشت گلخانه‌ای در این استان را فراهم کرده که در این راستا ۲۰ هزار میلیارد ریال مصوب شده است.

با تزریق این اعتبارات به بخش کشاورزی وضعیت باغبانی و زراعت در چهارمحال و بختیاری متحول خواهد شد.

برای تکمیل زیرساخت‌ها، جذب گردشگران، سرمایه‌گذاری و تکمیل طرح‌های این حوزه نیز برنامه‌ریزی شده است؛ تلاش می‌شود تا سند جامع توسعه گردشگری استان در سفر رییس‌جمهور به بام ایران رونمایی شود.

امسال و سال آینده برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری تسهیلات مورد نیاز اختصاص می‌یابد و سرمایه‌گذاران این بخش حذف می‌شود که به اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی با کمک رسانه‌های گروهی نیاز دارد.

تکمیل و بهره‌برداری از ورزشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی، درمانی و فرهنگی برای سال‌جاری و سال ۱۴۰۲ در دستور کار مسئولان ارشد چهارمحال و بختیاری است.

رفع مشکلات مسکن مهر منظریه شهرکرد، الهیه بروجن و لردگان با استفاده از ماشین‌آلات موجود در استان و همکاری اداره‌کل راه و شهرسازی از هفته آینده آغاز می‌شود.

برای جذب سهمیه ساخت مسکن شهری و روستایی چهارمحال و بختیاری برنامه ریزی و اقدامات لازم در این زمینه انجام شده است.

در انتصاب‌های مربوط به دولت سیزدهم در این استان انسان‌های جهادی، مردمی، پاک‌دست، انقلابی و جوان مورد توجه قرار گرفت.

جابجایی و انتصاب‌های مربوط به مدیران استانداری چهارمحال و بختیاری و فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها با سرعت اقدام و انتصاب مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان از میان نیروهای جوان و پس از انجام مراحل تخصصی از سوی وزارتخانه‌ها انجام شده است.

توجه به افراد نخبه ضروری است؛ در سرکشی چهار ساعته از پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری با انسان‌های مستعد، توانمند و نخبه مواجه شدم که در فضایی بسیار کوچک در حال کار بودند.

به‌همین منظور اعتبار مناسبی گرفته شد تا امسال فضای وسیعی برای این فعالان افتتاح و به جوانان نخبه و توانمند با هدف توسعه دانش‌بنیان و افزایش اشتغال و تولید تحویل داده شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به حضور در شهرستان‌های استان اظهار داشت: پس از پایان این سفرها، حضور در میان مردم بخش‌ها، شهرها و روستاهای استان آغاز می‌شود.

دولت سیزدهم از ابتدای آغاز فعالیت خود تاکنون برای مبارزه با اشرافی‌گری، سامان‌دهی نظام بهداشت و درمان بدون عضویت درFATF، کاهش فوتی‌های کرونایی از ۷۰۰ به کمتر از ۱۰ نفر، برنامه ساخت سالانه یک میلیون مسکن، بیمه کردن همه مردم، ارتقای سطح روابط خارجی، مبارزه با حقوق‌های نجومی و حضور مستمر در بین مردم تلاش کرد.

سهمیه چهارمحال و بختیاری از ساخت سالانه یک میلیون مسکن در دولت سیزدهم ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در سال است.
چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دولت سیزدهم اصلاح اقتصادی مبلغ یارانه چهارمحال و بختیاری هزار میلیارد ریال بهره برداری دولت سیزدهم رییس جمهور سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۲۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور

جبهه «ایران قوی» لیست کاندیداهای مورد حمایت خود در تمامی حوزه های انتخابیه مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم را منتشر شد.

 نشست خبری جبهه مردمی ایران قوی با محوریت رونمایی از فهرست نهایی نامزدهای مورد حمایت در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تمامی حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور با حضور سردار افشار، حجت الاسلام تقوی، محمد ناظمی اردکانی و اعضای شورای سیاستگذاری جبهه مردمی ایران قوی با نامزدهای مرحله دوم انتخابات شهر تهران برگزار شد.

بنابر روایت مهر، در ابتدای این نشست سردار علیرضا افشار با عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت بنیانگذار مکتب تشیع امام صادق (ع) گفت: جبهه مردمی ایران قوی متشکل از شش حزب و ۷۰ تشکل مردمی ستاد حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در زمان انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ می‌باشد که تلاش می‌کند در عرصه سیاسی یک نهاد انقلابی و جهادی با رویکرد خدمت ایثارگرانه بدون سهم خواهی از قدرت را پایه گذاری نماید.

رئیس شورای راهبردی جبهه ایران قوی ادامه داد: جبهه مردمی ایران قوی با تشکیل کمیته‌های تخصصی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی می‌کوشد تا با بصیرت افزایی در جامعه، نهادینه سازی اخلاق سیاسی، کمک به حل مسائل مختلف نظام و جلب مشارکت مردم، وحدت و همدلی را در عرصه سیاسی به ارمغان بیاورد.

افشار اظهار کرد: تاکید جبهه مردمی ایران قوی به شایسته سالاری است لذا ما افرادی که در فهرست انتخاباتی جبهه پیشنهاد می‌دهیم در سایر ائتلاف‌ها، جبهه‌ها و جمعیت‌ها حضور دارند لذا ما مقید نمی‌دانیم که افراد منتسب به خودمان را معرفی کنیم و از همه گروه‌ها و حزب‌ها در لیست ما افرادی حضور دارند و شایسته‌ترین آنها هستند که به مردم معرفی می‌کنیم.

سردار افشار با بیان اینکه هدف اصلی جبهه مردمی ایران قوی در انتخابات‌ها جلب مشارکت مردم می‌باشد، افزود: باید به گونه‌ای عمل کرد که مردم احساس جدایی از مسئولین نکنند و مردمی زندگی کردن مدیران از شاخصه‌ها و مطالبات اصلی جبهه مردمی ایران قوی می‌باشد.

رئیس شورای راهبردی جبهه مردمی ایران قوی تصریح کرد: ان شاءالله ما بتوانیم با معرفی افراد متخصص، شایسته و انقلابی مجلس دوازدهم را به عنوان یک مجلس الگو و نمونه در مجلس شورای اسلامی داشته باشیم و در همین راستا جبهه مردمی ایران قوی کار خود را توسعه خواهد داد و سعی خواهد کرد فعالیت‌هایش فقط محدود به ایام انتخابات نباشد بلکه در بین انتخابات‌ها به اهدافی که اشاره شد فعالیت مستمر و قدرتمندی داشته باشد.

در ادامه این نشست سیدرضا تقوی با بیان اینکه انتخابات پیوند مردم با نظام است، اظهار کرد: انتخابات تعیین سرنوشت است و نمایندگان منتخب مردم باید سنگربان نظام و انقلاب در این مسئولیت خطیر باشند و با پرهیز از دنیاطلبی و رعایت اصول اخلاقی در این آزمایش و امتحان الهی در راستای خدمت به مردم در مسند نمایندگی مجلس سربلند و روسفید باشند.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران بیان کرد: مجلس باید به روز و دشمن شناس باشد تا بتواند به وظایف اصلی خود در کمیسیون‌ها در جهت قانونگذاری صحیح و رفع مشکلات مردم قدم بردارد.

رئیس فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید تطمیع و زد و بندهای سیاسی را کنار گذاشت تا افراد شایسته و متخصص در ریاست کمیسیون‌ها و مجلس قرار بگیرند.

تقوی در پایان سخنان خود هرگونه اختلاف بر سر منافع حزبی و شخصی را سقوط ارزش‌ها قلمداد نموده و تاکید کرد: منتخبین مردم در مسند نمایندگی مجلس باید برای رضای خدا و مردم تمام تلاش خود را به کار ببندد و از نظرات نخبگان و کارشناسان حوزه‌های مختلف نیز استفاده و بهره‌های لازم را در جهت تشکیل مجلسی قوی و انقلابی صورت بدهند.

در پایان این نشست خبری محمد ناظمی اردکانی با ارائه گزارشی از فعالیت کمیته‌های تخصصی جبهه مردمی ایران قوی و ارائه نتایج تحقیقاتی و کارشناسی کمیته‌ها به معاون اول رئیس جمهور و معاون اقتصادی دولت بیان کرد: اولویت مجلس دوازدهم باید معیشت مردم و رفع مشکلات اقتصادی باشد و تلاش در جهت بهبود فضای حکمرانی کشور که از مطالبات اصلی رهبر معظم انقلاب می‌باشد باید به ملثه ظهور و بروز برسد.

دبیر کل جبهه مردمی ایران قوی، عدالت و رعایت قانون را از اصلی ترین وظیفه نمایندگان منتخب مجلس قلمداد کرده و خاطر نشان کرد: نمایندگان با استفاده از ظرفیت مردم و نهادهای مردمی باید مشارکت جدی مردم در اداره کشور را با توجه به شعار سال رقم بزنند و با استفاده از برنامه هفتم توسعه و همگرایی بین ارکان نظام و ایجاد وحدت حقیقی در مجلس دوازدهم کارآمدی خود را ثابت کنند.

ناظمی اردکانی در پایان سخنان خود با اشاره به رونمایی از فهرست نهایی مورد حمایت جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: نامزدهای مورد حمایت جبهه در چند جلسه مستمر با حضور نامزدهای راه یافته به دور دوم و با رأی گیری از میان اعضای شورای سیاستگذاری جبهه مردمی ایران قوی انتخاب شده‌اند که به شرح ذیل اعلام می‌شود:

حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات، اسلامشهر و پردیس:

۱_ علیرضا سلیمی

۲_ محمدحسین حسین زاده بحرینی

۳_ عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی

۴_ زهره طبیب زاده نوری

۵_ مجتبی رحماندوست

۶_ ابراهیم عزیزی

۷_ حسین صمصامی

۸_ زهره سادات لاجوردی

۹_ سید نظام الدین موسوی

۱۰_ پیمان فلسفی

۱۱_ ابوالقاسم جراره

۱۲_ فاطمه قاسم پور

۱۳_ سمیه رفیعی

۱۴_ مجتبی زارعی

۱۵_ محمد سراج

۱۶_ سمیه گل پور

حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو:

۱_ علی جعفری آذر

۲_ رضا صدیقی

۳_ محمدحسین فرهنگی

۴_ سید محمدرضا میرتاج الدینی

حوزه انتخابیه شبستر:

محمود طاهری

حوزه انتخابیه میانه:

سید مرتضی حسینی

حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز:

امید علی رعنایی بیله سوار

حوزه انتخابیه سمیرم:

رحیم کریمی

حوزه انتخابیه لنجان:

حسین رجایی ریزی

حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس:

مصطفی سعیدی سیرائی

حوزه انتخابیه ورامین پیشوا و قرچک:

حسین نوش آبادی

حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف:

علی مولوی حقیقی

حوزه انتخابیه مشهد و کلات:

کاظم معتمدی فر

حوزه انتخابیه آبادان:

صادق کمائی

سید محمد مولوی

حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر:

ابراهیم متینیان

حوزه انتخابیه خدابنده:

سعید رفیعی

حوزه انتخابیه زنجان و طارم:

محمد اسماعیلی

حوزه انتخابیه شیراز و زرقان:

سیداسماعیل حسینی
ابراهیم عزیزی

حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد:

سیروس سجادیان

حوزه انتخابیه کرمانشاه:

عبدالرضا مصری

جهانبخش امیری

حوزه انتخابیه گنبد کاووس:

قرجه طیار

حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی:

محمدرضا ملکشاهی راد

هادی هاشمی نیا

حوزه انتخابیه قائم شهر، سواد کوه و جویبار:

علی کشوری

مصطفی معلمی

حوزه انتخابیه ملایر:

احمد آریایی نژاد

 

دیگر خبرها

  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • الگوهای نظارت همگانی و مردمی سازی در مجالس قانونگذاری دنیا
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • فهرست نامزدهای مورد حمایت جبهه «ایران قوی» منتشر شد
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • تاکید استاندار بر تشکیل شورای عشایر چهارمحال و بختیاری