Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@22:56:38 GMT

خطوط قرمز در مذاکرات رعایت شود

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۰۸۴۶۳

خطوط قرمز در مذاکرات رعایت شود

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: بیانات مقام معظم رهبری و قانون لغو تحریم‌ها دو خط قرمز در مذاکرات است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش مشرق، علیرضا سلیمی در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۱۵ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی اظهار داشت: باید حدود و ثغور ورود مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیئت عالی نظارت به مصوبات مجلس مشخص شود و ما باید بدانیم تا چه حد آنان می‌توانند به مصوبات مجلس ورود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: باید مشخص شود که آیا هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌تواند به صورت مستقیم مصوبات مجلس را رفع کند یا باید مانند شورای عالی امنیت ملی به رهبر انقلاب نامه دهند و با اذن ایشان مصوبات آنان نافذ شود و یا اینکه نامه خود را به شورای نگهبان ارائه دهند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مصوبات مجلس شورای اسلامی باید توسط دستگاه‌ها به صورت دقیق اجرا شود. مجلس به هیچ عنوان اجازه افزایش قیمت دارو، تجهیزات پزشکی و کالاهای اساسی را نداده است. اختیار کار را به دولت دادیم تا خود تشخیص دهد که ارز ۴۲۰۰ تومانی را حفظ کند یا نکند.

نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: برخی از احکام بودجه که در مجلس به تصویب رسید، نیاز به شفاف سازی دارد و باید جداول و ردیف‌های آن شفاف شود. چرا که برخی از دستگاه‌ها ابهاماتی در این باره دارند.

سلیمی متذکر شد: از دولت به جهت اقدامات خوبی که در عرصه‌های مختلف داشته قدردانی می‌کنیم. خوشبختانه دیگر شاهد ایجاد صف برای تهیه مرغ و کالاهای اساسی نبودیم که امیدواریم این موضوع در ماه مبارک رمضان هم ادامه داشته باشد.

وی در مورد مذاکرات وین گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری و قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها دو خط قرمز در مذاکرات است و حتماً باید این دو مؤلفه در مذاکرات مورد توجه قرار گیرد. تقاضا می‌شود وزارت امور خارجه و تیم مذاکره کننده کشورمان در این باره گزارش شفافی را به مجلس و افکار عمومی ارائه دهند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین ماه رمضان قیمت شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان علیرضا سلیمی مذاکرات وین هیئت دولت برجام خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت مجلس شورای اسلامی مصوبات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۸۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تا ۲۱ اردیبهشت ماه و زمان برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلام کمتر از یک هفته زمان باقی مانده است. دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ماه سال گذشته برگزار شد و از آنجایی که در آن زمان برخی از دواطلبان نتوانستند تعداد آرای مورد نیاز را کسب کنند به دور دوم انتخابات راه یافتند و قرار است یک بار دیگر شانس خود را برای رسیدن به ساختمان مجلس در بهارستان امتحان کنند.

چند داوطلب در دور دوم انتخابات مجلس به رقابت خواهند پرداخت؟

براساس ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی هر داوطلبی باید یک پنجم آرای صحیح را کسب کند تا در مرحله اول منتخب آرای ملت برای حضور در مجلس شورای اسلامی باشد که بر همین اساس در دور اول انتخابات مجلس، داوطلبان  در ۲۲ حوزه انتخابی نتوانستند حدنصاب آرای مأخوذه را کسب کنند، ۹۰ نفر از آنان برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی و بنا بر قانون در مرحله دوم به رقابت خواهند پرداخت و براساس قانون، مرحله اول و دوم انتخابات تفاوتی در ساعات برگزاری ندارد و اخذ رای راس ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه جاری شروع می‌شود و به مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی با این تفاوت برگزار می‌شود که در ۸ حوزه انتخابیه که دو نماینده یا بیشتر باید انتخاب شوند، انتخابات تمام الکترونیکی برگزار می‌شود که بزرگ‌ترین حوزه در تهران است که باید ۱۶ نماینده انتخاب شوند.

برگزاری انتخابات به شیوه الکترونیکی با توجه به اینکه در برخی حوزه‌های انتخابیه برای اولین بار است نیازمند آموزش و آگاه سازی مردم دارد.

در ویدئو زیر می‌توانید رای گیری به صورت الکترونیک را مشاهده کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • راند دوم
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • نظم‌بخشی به تردد موتورسیکلت‌ها نخستین اقدام موثر هیئت امنای بازار اصفهان است
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • تداوم عملیات جست‌وجو جهت نجات کارگر مفقود شده تهران
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود